DORR Lovecká Lampa Zoom Tricolor Set

1146

Nový produkt

DORR Lovecká Lampa Zoom Tricolor Set

Viac detailov

169,90 €s DPH

1 Skladom

- +

Značka: Dörr

 
Detaily

Pri love na stopovanie alebo pozorovanie diviakov použite trojfarebnú loveckú zoom baterku DÖRR LED. Či už ide o trekking, turistiku alebo kempovanie, svetlo je spoľahlivým spoločníkom.

Baterku je možné pomocou prepínača na tele svietidla nastaviť celkovo na 3 rôzne farby, nie je potrebná žiadna prestavba. Použite baterku s 800 lumenovou bielou LED pre dosah osvetlenia až 600 metrov. Červené a zelené LED svetlo je pre divú zver ťažko vnímateľné.

Ovládanie je pomocou tlačidla zapnutia/vypnutia alebo tichého diaľkového spínača. Vo všetkých 3 svetelných režimoch je možné jas stlmiť pomocou vypínača alebo diaľkového vypínača. S praktickou funkciou zoom je možné svetelný kužeľ plynule prispôsobiť požiadavkám. Robustné, tvrdo eloxované hliníkové puzdro je vodotesné podľa triedy ochrany IPX6. Je prevádzkovaný s vymeniteľnou Li-Ion batériou typu 18650 so silnou 2600mAh. Pri plnom výkone batéria poskytuje nepretržité svetlo po dobu 1 ½ hodiny.

Súčasťou balenia je druhá batéria, obe batérie sa zmestia do dvojitej nabíjačky, ktorá je tiež súčasťou balenia. Dostanete tiež praktický popruh na ruku a držiak na bicykel.

QR kód

Menu